Mr J.M. Szczerbak

Mr J.M. (Joanna) Szczerbak heeft begin 2013 haar studie Rechten aan de Universiteit te Warschau (Polen) afgerond. De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft haar toestemming gegeven om de titel meester in de rechten in Nederland te voeren. Daarna heeft Mr Szczerbak 4 jaar als jurist bij verschillenden advocatenkantoren in Den Haag gewerkt. Medio 2017 heeft zij Proeve van Bekwaamheid aan de Universiteit Radboud te Nijmegen met goed gevolgd afgelegd.

Sinds 1 december 2017 is zij aangesloten bij Maaldrink Vermeulen Advocaten en eind januari 2018 is zij beëdigd als advocaat te Den Haag.

Mr Szczerbak is werkzaam in de algemene civiele procespraktijk, waarbij de nadruk ligt op ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en personen-en familierecht.

Dankzij haar Poolse achtergrond, kan Mr Szczerbak ook adviseren over het Poolse recht. Zij is derhalve bij uitstek geschikt om de Poolse ondernemers in Nederland bij te staan.

Ik streef ernaar de doelstellingen van mijn cliënten volledig te doorgronden en ik doe er alles aan om vervolgens het best mogelijke resultaat te bereiken.